tisdag, oktober 20, 2009

Won't say I'm sorry

Har varit och tränat två dagar i rad nu, men det är ingen idé att skriva "jag har kommit igång med träningen" eftersom jag redan gjort det ett par gånger och det gick på röven. Hur som så är det hur skönt som helst att ha kommit iväg till Friskis och svettis igen efter typ ett halvår. Var där senast nån gång i våras/tidig sommar tror jag minsann när jag tänkte köra ett danspass men eftersom jag var själv och har världens sämsta koordination så blev jag arg och gick därifrån efter 10 minuter...

I övrigt har senaste halvårets träning bestått mestadels i olika lopp. Sprang milspåret i maj (redan skrivit om tror jag) med gott resultat, 55 minuter, men dagen efter pajade jag mitt knä när jag på fyllan och villan tyckte det var jättesmart att prova min egen vighet i splitt och spagat. Vårruset fick avbrytas efter 150m, sen vilade jag en månad innan det var dags för Parloppet i Hagaparken. 5km löpning två och två, motsatta varv, sprang med Anja. Knät la av efter 3,5km så sprang sista kilometrarna gråtandes för jag ville I N T E ge upp.. Så sen vart det vila igen. Vågade bara springa två gånger på hela sommaren och båda gångerna fick jag ont i knät.

Var dock iväg med Kicki på Vansbro tjejsim, vi har påbörjat tjejklassikern!! Det gick ok, strax över 30min på 1km motströms. Vi hade bara förberett oss genom att simma 3 ggr veckorna innan, mest för att vänja oss vid kallt vatten eftersom vi skulle simma i baddräkt/bikini..och det var bra att vi gjorde så för sen var det bara 16.7grader i vattnet...my god.

Efter Vansbro vart det vila igen och sen sprang jag inte förän veckorna innan Lidingö tjejlopp, för att kolla knät. Gick bra så kändes pepp inför Lidingö. Och vilket lopp jag gjorde sen!! En mil på 57 minuter, definitivt min bästa prestation - inte tidsmässigt men med tanke på banan. Veckan efter var jag på bodypump på SATS för att prova, övertalad av Daniela i klassen. Men sen vart det en förkylning som hållt i sig tills strax innan den här helgen. I söndags tog jag och Elisa oss iväg till F&S igen dock, skivstångspass 55 minuter! SÅÅÅÅ härligt att vara tillbaka! Och igår kväll var jag och styrketränade en timme =)

Vi får se hur det går, mitt stackars träningskort är giltigt en månad till nu och jag vill använda det så mkt jag kan, jag ska inte ropa hej....

Har för övrigt påbörjat ett nytt projekt; LCHF. We'll see about that too, måste skaffa mer matinspiration. Får se hur mycket jag skriver om det här.

På återhörande! Puss

Inga kommentarer: