lördag, september 15, 2007

Det går sådär

Jag kompenserar min psykiska hälsa med att jobba på den fysiska istället. Jag mår inte så jävla bra just nu, och det har visat sig i diverse hetsätning av Marabou Kex White och B&J Cookie Dough och liknande, men nu ska jag skärpa till mig. Har också tränat tre gånger den här veckan, simmat en gång och så gymmat på konferensen i onsdags och idag har jag varit nere på Friskis en timme.

Mitt 10-gångskort på Forsgrenska går ut på onsdag och jag har 4 gånger kvar... Jag köpte det för ett år sedan, men sen föll det i glömska när jag opererade knät och allt sånt, och sen hade de sommarstängt i flera månader när jag hade kommit på det igen. Jag ska försöka hinna simma de 4 dagar som är kvar.

Det har dock också gjort något annat uppenbart, nämligen att min bikini är i princip värdelös vid det här laget. Dels är den grymt sliten efter flera år, men sen har jag krympt ur den så till den grad att den i princip bara döljer och inte alls håller uppe längre. Det innebär att jag måste skaffa en ny, men det känns som helt fel årstid att skaffa ny bikini. Nåja, jag får jobba på det. Jag vet ju inte hur vädret kommer vara vid franska rivieran, men om det inte går att bada i havet så kanske det kan vara trevligt att simma någon annanstans.

Vikten ligger runt -17 kg, +- nåt kilo beroende på om jag slarvat eller ej. Jag planerar att nå 20 kg innan nyår, men hetsar inte på det. Mest för att jag inte orkar och har tid.

2 kommentarer:

Erika sa...

Det kanske är nördigt att kommentera varandras inlägg i sin egen blogg, men fan Linnea vad bra du är! 17 kg är fan mycket, och det spelar ingen roll hur mycket eller lite tid det tagit - I'm so fuckin' impressed!
puss

Linnah sa...

Äh, det är klart att man får kommentera varandras inlägg, vi är ju klubben för inbördes beundran för fasen! :P
Men jo, jag antar att det är rätt bra. Jag önskar att det vore mer bara. Typ 10 kg till eller så.