tisdag, februari 17, 2009

Let's do it again

Allright, det är väl bara att acceptera för mig själv. Jag är en pendlare. Från att ha gått ner 18 kg är jag nu uppe på 0 eller till och med +2 igen. Hujedanemej. Allt går inte som man tänkt. Ser gamla bilder på mig själv inser att fy fan, det är så där jag ser ut nu igen. Så kan det inte gå till.

Men men. Jag är redo att börja på nytt igen. På ett sunt sätt. Träning hinner jag inte, det är hopplöst, nu har jag dessutom inte råd när jag blivit student. Inte en droppe motivation har jag heller. Livet är dessutom lite rörigt nu, till följd av förestående separation och flytt och nån extra energi finns inte. Så, det enda jag kan ändra på i dagens läge är maten.

Jag har kollat upp mina värden, och kan inte skylla på ämnesomsättningsrubbning. Å andra sidan fick jag också svart på vitt att jag har supervärden på allt annat också, perfekt rentutav.

Vägde mig inte i morse, så därför vill jag inte starta idag, men från och med imorgon har jag superkoll. Jag återgår till viktklubb.se, testar på nytt och ser vad som händer. Jag provade viktkoll.se i höstas men det fungerade inte alls för mig. Däremot fick jag en del bra recepttips där, och det är ju alltid bra. Har också upptäckt att keso + avocado är en perfekt lunch så jag ska försöka få in det som en vana att käka det.

Tror att jag har magkatarr. Det kanske säger något om stressen den senaste tiden. Jag har skitont i magen, den är grymt orolig och det känns liksom som att tabletterna fräter på insidan när jag tar dem (trots att jag inte tagit några på en månad, inte sen förra mensvärken och det var i det syftet jag tog dem den här gången också). Med andra ord är det ytterligare ett område där det måste till förändring.

Om knappt 2 veckor flyttar jag in i studentkorridor, vilket innebär andra vanor och förutsättningar. Det innebär dock också att jag kommer bo väldigt nära syrran, kanske kan vi börja motionera ihop?! Det vore nåt det! När jag kollade på huset så såg jag till och med att det finns en stig i skogen bakom, det är ju som gjort!

Fit and gorgeous var det ju - nu är det dags igen. Nystart!

2 kommentarer:

Sofies värld sa...

Heja heja! Jag tror på dig :)

Erika sa...

Okej, jag är på. Träning är det som gäller, men jag tycker du ska skaffa friskis-kort. Dessutom tycker jag du kan bli med i ViktVäktarna som jag istället. What you say? Jag behöver nån som peppar och du med kanske?